Безшевни опънати тавани

Безшевни опънати тавани

Безшевни опънати  тавани

Безшевният плат за опънат таван се открояват сред своите "братя". Голямата широчината на лентата Ви позволява да притежавате в стаята идеално гладък таван без фуги и шевове. Въпреки това, следва да се отбележи, че такъв вид е подходящ за малък размер помещение, в което да бъде инсталиран. Максималната ширина на съвременната мрежа е 5,5 метра, така че, ако ширината на стаята е повече, шевовете са едни и същи, но те ще бъдат много по-малко, отколкото с опънати таван, въз основа на PVC фолио.

Безшевният опънати тавани се различава от другите платна в първата структура. За разлика от опънат таван въз основа на PVC фолио, този вид е изработен от безшевни полиестер с полиуретан импрегниране. Основните характеристики на този материал са по-добра сила и отлична визия. Въпреки това, безшевни опънати тавани имат същите качества като другите картини: те са водоустойчиви, пожаробезопасени, екологично чисти, издръжливи и лесни за монтаж. Друга важна характеристика на тези тавани е тяхната способност да позволи малко въздух, осигуряване на допълнително обращение в дома си.

От гледна точка на външния вид непрекъсната тъкан също не отстъпва на конкурентите, а по-скоро техните структурни особености могат дори да дадат коефициенти. Големият избор на цветове за този вид тъкани ги прави подходящи за всяка идея за дизайн.

Безшевният плат е още по-малко претенциозен откъм грижи от таваните на PVC фолио - просто ги избършете с влажна кърпа. Благодарение на по-висока здравина на материала, не можете да се тревожи за безопасността на Вашия таван в почти всяка ситуация.

Можете да разчитате на приблизителната стойност на тавана използвайки нашия калкулатор.

По - горе са изложени примери за безшевни тавани.