Двоен опънат таван

Двоен опънат таван

Опънатите тавани се характеризират със заслужена популярност - те са изключително красиви, здрави и надеждни. Независимо от това, че повърхостта на този вид опънат таван изглежда прекалено проста, много собственици на къщи и апартаменти искат по-изискан и разнообразен вариант.

Отлично решение на проблема е опънатите тавани на две нива. Те са слоести структури, но в този случай, само на две нива. В резултат опънатия таван е  един сравнително прост и технологично напреднал вариант, а дизайнът му позволява за различни дизайнерски решения.

 

Дизайнът на опънати тавани на две нива

Двойните опънатите тавани имат пространствено триизмерна структура. Сред тях най-важните предимства включват:

Осъществяване обема на тавана.
Визуално разделяне на пространството на зони.
Способността да се прилагат различни дизайнерски решения.

За да се предаде обем тавана, трябва първо да създаде рамката. Като материал се използва метален или пластмасов профил. Той има достатъчно сила и може да създаде рамки във всякаква форма, включително извити.

Имайте предвид, че създаването на качествена рамка изисква много опит. Най-малката грешка по време на инсталацията ще се отрази на формата на тавана, така че за тази работата трябва да се вярва само на професионалисти.

Накрая рамката се прикача за предварително загрято поливинилхлорид (PVC) платно. Оставя се да се охлади, за да се образува идеално гладка и равна повърхност на тавана.

Професионален монтаж на опънати тавани на две нива

Ако решите да инсталирате във Вашата къща двойни опънатите тавани, поканете нашите специалисти. Нашите дизайнери ще изберат най-подходящия дизайн на тавана, като се вземат предвид всички Ваши желания и опитните майстори ще  професионално ще създадат желания дизайн .

Ние работм в гр. София Вие можете да се свържете с нас по всяко време.

Нашите цени - едни от най-ниските в града, но за цялата работа даваме гаранция. Обадете ни се сега!

Тел: +359 889 367 675