Опънати тавани с фотопечат

Опънати тавани с фотопечат

Опънати  тавани с фотопечат

Съвременните материали позволяват интериорни идеи за дизайн да се превърнат в някакви. Съществува голямо разнообразие на цветове, текстура и решения за тавани: мат, гланц, плат. Въпреки това, понякога за специалните потребности за изпълнението на проекта може да няма достатъчнен набор от цветови вариации, които предлага производител. В такива случаи идват на помощ фотопечатите.

Нанася се шаблон върху тъканта с помощта на специално оборудване, което не е трудно: трябва само да изберете изображение, да се определи площта на печата (може да се прилага за цялото изображение на тавана или на отделна част от него) и договаряте Вашите идеи със специалистите на "Гедеон".

 

Самата идея за изготвяне на този вид таван не е нова - по подобен начин в миналите векове се украсявали арките на храмове и дворци, някои от които са оцелели до наши дни.

Най-популярните теми за снимки на тавана са на небето, птиците, облаците и звездите. Понякога в класически интериор могат да се срещнат истински произведения на изкуството от велики художници, нанесени на окачения таван. Тези примери са само малка част от това как да украсите тавана в дома си.

Появата на опънати таван с фотопечат е ограничен само от вашето въображение.  Таваните с фотопечат не се интересуват особено от изисквания, както и други видове тъкани. Те могат да се почистват с кърпа, напоена с вода, без възможност да се съсипе снимката: благодарение на специалната технология - печат боята прониква дълбоко в структурата на материала.

Можете да разчитате на приблизителната стойност на тавана използвайки нашия калкулатор.

По -горе са изложени примери за матиран окачен таван в интериора.