Гланцирани опънати тавани

Гланцирани опънати тавани

Гланцирани опънати тавани

Наскоро гланцираните опънати тавани придобиха невероятна популярност. Това не е изненадващо, тъй като тяхното огледало, идеално равна повърхност като повърхностните води привлича окото, зашеметяване и възбужда въображението.

Все пак, освен естетика този вид опънати тавани имат редица други важни характеристики. На първо място, както и през други платна на базата на поливинилхлорид филм, през гланцираните опънати тавани не преминават вода. Ето защо, дори и в случай на наводняване на декора, мебели не са в опасност.Таванът в същото време не страда, най-важното - внимателно се оттича водата от него. На второ място, тези опънати тавани имат добра звукоизолация, което несъмнено ще добави още повече комфорт във Вашия дом.

Стойност на опънати тавани

 

Най-важното качество при гланцираните тавани е способността им визуално да разширяват пространството на стаята. Поради повърхността на огледалото, което отразява други интериорни предмети, се създава усещане за дълбочина, което може да бъде важно, ако височината на тавана в апартамента е малка.

Като елемент от декора гланцирана материя намира приложение в много стилове - от високотехнологични и модерни и завършва с елита. Богатството на цветни отенъци на платната помага да се създаде един наистина уникален интериор. И в комбинация с други видове опънати тавани, например, матово, можете да създадете "шедьовър таван" на много нива, при вида на които няма да устои никой естет.

Санитарни помещения, килер, коридори, дневни и офиси - обхватът на гланцирана таван е ограничен само от Вашето въображение. Този тип таван, в комбинация с правилно избрано осветление, ще създаде уникална декорация на дома.

Друг плюс на гланцирания таван е леснотата на почистване - просто избършете с влажна кърпа платното и таванът като нов!

Можете да разчитате на приблизителната стойност на тавана използвайки нашия калкулатор.

По - горе са изложени примери за гланцирани окачени тавани в интериора.