Опънати тавани на няколко нива

Опънати тавани на няколко нива

Опънати тавани на няколко нива

Таван на няколко нива - това в визуално разделяне на пространството за няколко декоративни или функционални области. Най-често в интериора на модерни апартаменти и къщи с тази задача се справят стени и прегради. Да губите площ просто не е изгодно, така че таваните на няколко нива са идеални за решаване на този проблем.

 

За опънатите тавани на няколко нива могат да се комбинират няколко вида декор за тавани в един дизайн. Например, можете да комбинирате гланцирана таван с матова или няколко подобни картини с различни цветове - използва на този прост дизайн набор. В някои случаи, този таван може да се превърне в лайтмотив на целия интериор, криейки недостатъците на стария таван и набляга на дизайна на пространство.

Една добре проектиран извит окачен таван в комбинация с добро осветление е в състояние да даде на стаята уникален външен вид, който ще удиви и зарадва гостите си в домакинството много години. Специалистите на фирмата "Гедеон" имат богат опит в проектирането и инсталирането на структури на няколко нива. Ние можем да Ви помогнем да намерите най-доброто по отношение на разходите и опция време, в зависимост от геометрията на помещението и другите му характеристики.

Можете да разчитате на приблизителната стойност на тавана използвайки нашия калкулатор.

По - горе са изложени примери за гланцирани опънати тавани в интериора.