За компанията

За компанията

За компанията

Опънати тавани в София от "Гедеон" - надеждност и качество от производителя.

Високотехнологично оборудване, огромен опит, ниски цени  - това е, което отличава нашата компания "Гедеон."

Монтаж на опънат таван  - това е последната част от ремонта, който дава на всеки интериор завършен вид. Ето защо към тази стъпка е нужен подход с особено внимание.

Специалистите по продажби ще Ви предоставят цялата необходима помощ при избора и ще Ви ориентират за  разходите, но за по-подробно изчисление предвид индивидуалността на всеки обект е нужно изпращане на запитване до измервател  Проверете измервателя безплатно и по всяко удобно за Вас време.

При монтаж на тавана, ние се ръководим от следните разпоредби:
Навременност - Ние ценим Вашето време и за изпълнение на цялата работа е посочено точно определен  срок в договора.
Точност - монтажниците на нашата компания са универсални специалисти с опит в довършителните работи и свързаните работа с кабели; също са запознати с различните видове материали и техните свойства, така че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдат нанесени щети по време на инсталацията.
Сигурност - Цялото оборудване, използвано при инсталиране опънати тавани, има сертификати за съответствие и е тествано във всички надзорни организации, одобрено е за работа в домове и специални помещения.
Почистване след инсталацията - Това е още една причина да си сътрудничите с нас - след като всички монтажни работи приключат, ние въвеждаме обекта в добър вид. Вие не трябва да стоите до строителни отпадъци и  да почиствате подовете.

Компанията "Гедеон" гарантира високо качество на всички етапи на работата, винаги прави срещи със своите клиенти и дилъри, предоставя отстъпки, разработва интересни промоции и специални оферти.

Опънати тавани от първа ръка. Не рискувайте! Поръчайте опънати тавани от производителя и получете качеството, което заслужавате.
Телефон отдел продажби: 

Гр. София   +359 889 36 76 75

 

 

Име: *
Телефон: *
Имейл: *
Вашето запитване: *