Монтаж

Монтаж

Монтаж на опънати тавани

Монтаж на опънати тавани - най-доброто решение за  модерен интериор. Монолитно строителство представя широка палитра от цветове, която позволява да се реализира всяка концепция за дизайн. Поради особеностите на технология значително се намалява продължителността на ремонта и се предотвратява образуването на прах.

Характеристики на монтажа на опънати тавани

Монтаж на опънати тавани отнема само няколко часа.
Изравняване на цялата повърхност не се изисква - платното ще скрие всякакви дефекти. Нужна е подготовка само на ъглите и стените.
Инсталация на профилите се извършва веднага след приключване на ремонт на стените. Можете да се възползвате от услугите на измервателя на всеки етап от ремонта.
Според изискванията на процеса, като разстоянието от основната повърхност на тавана до платното, трябва да съответства на обхвата от 3 до 5 см. В случая, когато се планира да се монтира конструкция за осветителни тела, нивото на опънатият таван се задава още по-ниско. Платното се определя със специален профил, който се монтиран върху стените по периметъра.

Монтаж на опънати тавани включва използването на различни методи за опъване на платното. :

за опъването на винилни платове, се използва харпун технология или захват в профил щипка;
За "маскиране" на фугите, които се намират между стените и опънатите платна, се препоръчва да се използват специални лайсни. Те са изработени от гъвкав или твърд PVC материал.

Важно: Монтаж на опънати тавани се осъществява само при наличието на свободен достъп по периметъра на помещението. Поръчайте инсталирането на траен и красив дизайн в София. Можете да го направите още сега като попълните формулят за повикване или се обадете на измервател. Заповядайте!